Audicije za upis u I. razred Srednje škole

Audicije za upis u I. razred Srednje škole

Audicije za upis u I. razred Srednje škole održati će se prema slijedećem rasporedu:

  • audicija za upis u I. razred srednje škole Odjela za klasični balet, za kandidate koji nisu završili osnovnu baletnu školu održat će se 5. lipnja 2018. u 12.00 sati u prostoru škole, Ilirski trg 9, Zagreb.
  • audicija za upis u I. razred srednje škole Odjela za klasični balet, za kandidate koji jesu završili osnovnu baletnu školu, održat će se 16. lipnja 2018. u 10.00 sati u prostoru škole, Ilirski trg 9, Zagreb.
  • audicija za upis u I. razred srednje škole Odjela za narodne plesove održat će se 16. lipnja 2018. u 10.00 sati u prostoru škole, Ilirski trg 9, Zagreb.

Upis učenika u I. razred srednje škole vršiti će se prema kriterijima upisa koje raspisuje Ministrica znanosti i obrazovanja, odnosno prema pravilima na stranici www.upisi.hr

 Upotreba kolačića Željeli bismo koristiti kolačiće u svrhu boljeg razumijevanja vašeg korištenja naše Internet stranice. Tako ćemo moći znatno unaprijediti vašu buduću upotrebu ove stranice. Osim toga, zahvaljujući kolačićima, mi i oglašivači s kojima surađujemo možemo vam prikazati one oglase koji vas uistinu zanimaju.  Detaljnije informacije o upotrebi kolačića na ovoj stranici, te o načinu kako u svako doba urediti ili povući svoju privolu možete pronaći u Izjavi o privatnosti. Postavke kolačića