Dojdi osmaš, Zagreb te zove

Dojdi osmaš, Zagreb te zove

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju pod nazivom “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!” koja će se održati u petak, 6. svibnja 2016. na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac), od 10,00-16,00 sati.

Cilj ove manifestacije je predstavljanje programa srednjih škola Grada Zagreba, učenicima završnih razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima, a sve kako bi im se pomoglo u donošenju odluke o nastavku školovanja i izboru srednje škole.

Škola za klasični balet tom prigodom predstavit će se izvedbom koreografije “Valpovačko kolo” u izvedbi učenika Odjela za narodne plesove.Upotreba kolačića Željeli bismo koristiti kolačiće u svrhu boljeg razumijevanja vašeg korištenja naše Internet stranice. Tako ćemo moći znatno unaprijediti vašu buduću upotrebu ove stranice. Osim toga, zahvaljujući kolačićima, mi i oglašivači s kojima surađujemo možemo vam prikazati one oglase koji vas uistinu zanimaju.  Detaljnije informacije o upotrebi kolačića na ovoj stranici, te o načinu kako u svako doba urediti ili povući svoju privolu možete pronaći u Izjavi o privatnosti. Postavke kolačića